fejléckép

Ajánló


Hieronymus Bock Hagyományos Gyógynövényiismereti Iskola - Péter, Feri, Ildikó, Babulka PéterA gyógynövényismeret alapjait itt kaptuk. Mind szakmailag, mind emberileg nagyon jó tanároktól tanultunk. A kapcsolatunk azóta is megmaradt velük. Táborokon, kirándulásokon találkozunk. Ebből a nagyobb közösségből nőtt ki egy kisebb közösség, egy kis női gyógynövénykör. Eleinte sűrűbben, mostanában ritkábban, de összejövünk. A gyógynövények, természet szeretetet mindannyiunkban gyökeret vert, amit mindenki a saját életében erősít, ad tovább.

Lechner Judit

Judit előadásait többedszerre hallgattuk. A könyveit rongyosra olvassuk, és mindig velünk van valamelyik. Hasznos, és érthető tanácsaival nap, mint nap segít. Könyvei, melyeket ajánlunk a gyakorlatban: Fűszerek, gyógynövények a magyar biokertben, Fűszeres-virágos kalendárium. Judittól vannak a gyógynövénykert palántái. Fizikailag erős növények, sok-sok lélekkel. Találkozni a MOM bio piacán lehet Judittal és a növényekkel, szombatonként. 

Igéző - A viselet varázsa - Hargitay-Nagy Zsuzsa, Bárczi Erika

Zsuzsáék olyan ruhákat terveznek, melyek valóban megigéznek. Segítenek megtalálni ki-ki saját viseletét. Életfordulóknál, mint például az esküvő, a viselet átsegít a régi állapotból az új állapotba. Megerősít az új helyzetben. Velünk is ott volt a segítő viselet a jegyességünk idején, és a házasságunk napján is.
 
Együttműködő Kommunikáció - Rambala Éva

Mindkettőnk életében hozott veszteséget korábban a kommunikáció hiánya. Megtaláltuk az együttműködő kommunikációt, egy új nyelvet, mely folyamatos gyakorlást igényel ugyan, de használatával a házasságon belüli, nagycsaláddal, szomszédokkal, másokkal való kommunikáció őszintébbé, könnyebbé válik. E kommunikáció által jobban megismerjük egymás valódi érzéseit és szükségleteit.

Meseterápia - Boldizsár Ildikó

A mese olyan kapaszkodó, ami már a régi ember segítő tarisznyájában is benne volt. Tiszta forrás, amiből bátran meríthetünk, ha szükségünk van rá. A mesében a hős mindig végigmegy az úton. "Egy élete, egy halála, megpróbálja". A hős nekünk is erőt, bátorítást ad a mese által, saját életünk megpróbáltatásai között a hőssé válásra. Sokszor segített már, ha elővettem például: Benedek Elek valamelyik meséjét. Ajánlom az élet úton járásban Ildikó segítő könyvét: Életválságok meséi címmel.

Népi Ének készség, belső hang megtalálása - Navratil Andrea

Andi segít megtalálni, és megszólaltani a saját, belső hangunkat. A népi énekek olyan segítőink, melyeket bármikor elő tudunk venni, ha szív erősítésre, álló képesség erősítésre, vagy belső támaszra van szükségünk. Jó érzés, hogy rá tudok gyújtani egy nótára, ha éppen meg szeretném köszönni a lakodalomban a sok-sok jókívánságot, vagy szeretném felköszönteni a férjemet a neve napján, vagy egyik reggel nehéz szívvel felkelve az ének segítségével meg tudom szólaltani a bennem lévő aggodalmat, szorongást.

Népi foglalkozások, hagyományos készségek - Hagyományok Háza

Túlélő tanfolyam. Minden, amit a régiek tudtak, itt még fellelhető. Ki tudja, meddig. Az eszközképes tarisznya nagy része itt feltölthető.

Varrás készség géppel, kézzel - Szöllősi Réka

Alap készségeket ad. Stabilizálja a varrás készséget. Zsuzsa segít az alap női eszköztárat saját kézzel elkészíteni: kendőt, kötényt, lábos fogó kesztyűt. Nagyon hasznos, és később más tárgy készítésénél is elővehető női tudás. Jó érzés a saját magam varrta kötényben, kendőben főzni, sütni. Erőt ad a mindennapokban. Stabilizál.

Virágdekorációs készség elsajátítása, női közösség - Nehiba Noémi

Noémi virágokkal alkot. Női közösséget erősít. Nála minden virág. Legyen szó adventi készülődésről, vagy húsvét várásról, mindig megtörténik a varázslat, az átváltozás. Noémi úgy segít, hogy végül mindig büszke vagy arra, amit készítesz, és azt érzed: megcsináltam, képes vagyok rá. Segít a kezünket használni, vezeti a lelkünket az évkör adott szakaszára, üzenetére hangolni. Imádom csinálni.

Illó olajok ismerete - Feller Adrienne

Adrienne minőségi olajokkal dolgozik. Lélek van az olajokban, melyek segítenek, ha éppen nyugalomra, vagy erőre van szükségünk. A háztartáshoz jó fertőtlenítő, tisztító olajok vannak. Az alap ismereteket itt tanultam meg, amit a mindennapjaimban örömmel, kreatívan hasznosítok. Nincs is jobb, mint a citrom finom, friss illatát belélegezni a nappaliban, vagy a levendula kedves nyugalmával elaludni.

Ismerd meg a függőségeidet - Máté Gábor

A sóvárgás démona című könyve sok mindenre rávílágít. Segít az átalakításban.

Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Új jelszó beállítva

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Üres e-mail cím...

Kérlek add meg az e-mail címedet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑